O!Dietetyk

Składniki(2 porcje):

Łosoś, świeży- 250 g

Papryka czerwona- 120 g

Kasza jęczmienna, perłowa- 100 g

Ogórki, kiszone- 60 g

Sałata- 40 g

Pesto czerwone z pomidorów- 30 g

Pietruszka, liście- 15 g

Oliwa z oliwek- 10 g

Pieprz cytrynowy- 2 g
Sól ziołowa- 2 g

Sposób przygotowywania:

1. Łososia oddziel od skóry, przypraw pieprzem cytrynowym i solą ziołową, ułóż w naczyniu żaroodpornym skropionym oliwą.

2. Filet posmaruj czerwonym pesto i piecz w piekarniku w 180 stopniach przez15- 20 minut.

3. Ugotuj kaszę jęczmienną.

4. Sałatę umyj, porwij na kawałki, dodaj pokrojona paprykę i ogórka oraz skrop oliwą.

1 porcja zawiera: 555kcal/ 30 g białka/ 29 g tłuszczu/ 39 g węglowodanów/ błonnika 3,9 wymienników węglowodanowych

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials